Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

U eri kada veštačka inteligencija može da formira fotografiju od čega god želite Barselona je odlučila da izvede mali trik.

Na Instagram objavi je stajao opis „Nebo Blaugrane je večeras svetlije nego obično“, a na fotografiji se vidi skup različitih planeta na kojima se nalazi i Zemlja.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, ono što se takođe vidi je karakterističan način Lionela Mesija da proslavlja golove. To je samo dodatno podgrejalo nadu navijača da bi već ove zime mogli da gledaju najtrofejnijeg fudbalera u istoriji opet u plavo-crvenim prugama.

View this post on Instagram

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Tu mogućnost navijači doživljavaju izuzetno emotivno otud i ne čude reakcije navijača.

„Ovde vidim GOAT“, napisao je jedan aludirajući na Mesija.

„Prestanite da se igrate sa našim emocijama.“

„Nemojte da nam dajete nadu.“

„Mesi će se vratiti u Barselonu.“

Kako Mesi može da se vrati?

Barselona nije odustala, ne odustaje i neće odustati dok god postoji makar i promil šanse da se Lionel Mesi vrati u Kataloniju. Ipak, te šanse se sada mere već u procentima, pa čak i u desetinama procenata…

U klubu razmatraju mogućnost da vrate Mesija na pozajmicu do leta, ali sve zavisi od jednog uslova na koji ne mogu da utiču. Ipak, ide im u prilog u ovom trenutku.

Mesi će se najverovatnije vratiti ove zime na „Kamp Nou“ ukoliko Inter iz Majamija ne uspe da obezbedi plej-of za MLS, preneo je katalonski „Sport“.

U ovom trenutku Majami zaostaje pet bodova za mesto u plej-ofu Istočne konferencije, pa su mu neophodne sve tri pobede u preostala tri kola, ali da se poklope i neki drugi rezultati. Već ove subote ga očekuje okršaj sa Sinsinatijem koji bi mogao da da još bolju sliku.

Mesi je propustio četiri susreta zbog povrede, a Tata Martino, trener Intera, više puta je izjavio da je zabrinut da je Mesi preopterećen od kada je stigao u SAD. Nije poznato da li će igrati za Inter, ali se nalazi na spisku reprezentacije Argentine za mečeve sa Paragvajem i Peruom sledećeg meseca.

Lionel Mesi
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Mesiju bi sezona mogla da traje do 9. decembra čak i da izbore plej-of, a u tom slučaju povratak na „Kamp Nou“ ne bi bio opcija. Dva kluba formalno nisu još počela pregovore oko pozajmici jer se čeka rezultat u plej-ofu pre zvaničnog kontakta.

Mesi bi mogao da zaigra na „Kamp Nou“, ali možda čak i u dresu Majamija jer je Horhe Mas, suvlasnik Intera uz Dejvida Bekama, nedavno najavio potencijalnu prijateljsku utakmicu u Barseloni.

„Mesijev odlazak iz Barcelone nije prošao kako je želeo. Nije se mogao da se oprosti s klubom koji ga je primio kao dečaka i mislim da okolnosti nisu bile onakve kakve je on želeo. Obećao sam mu da ću učiniti sve da u sledećim godinama dobije priliku da se oprosti od svojih tamošnjih navijača“, rekao je Mas.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar