Foto:TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Zvezda se nada velikom uspehu.

Crvena zvezda je uspešno prebrodila prepreku u Kupu Srbije i deklasirala Radnički iz Niša rezultatom 5:0, a sada je čeka novi izazov u domaćem prvenstvenu.

PROČITAJTE JOŠ

U subotu na svom terenu dočekuje Mladost iz Lučana od 16.00 i želi da nastavi poteru za liderom Superlige Srbije Partizanom,a uoči meča je o očekivanjima pričao i Barak Bahar.

„Iza nas je veoma važna pobeda na polju samopouzdanja. Vrlo bitno je da nismo primili gol, dok smo uspeli da postignemo pet. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Nismo bili dovoljno koncentrisani na pojedinim prethodnim duelima, a bitno je da stvaramo i realizujemo šanse“, istakao je Barak Bahar.

Posebno se Izarelcu svidelo s kakvom je energijom ekipa odigrala prethodnu utakmicu:

„Veliki broj mladih igrača je dobilo priliku da zaigra, a opet smo uspeli da tokom kompletne utakmice držimo ritam. Želimo da tokom svih 90 minuta budemo agresivni, napadamo, kreiramo šanse i igramo presing.“

Pohvalio je Bahar Kataija, strelca efektnog gola protiv Radničkog:

„Katai je odigrao odličnu utakmicu i postigao lep pogodak. U situaciji kada je zatresao mrežu, izvršio je pritisak na štopera protivničke ekipe, što je pokazatelj da vredno radi, sprema se i može mnogo da pomogne timu.

Potvrdio je Bahar da je Ivanić povređen:

„U ovom trenutku znam da su svi osim Mirka Ivanića spremni za duel, ali ćemo proceniti ko je odmoran i svež za meč.“

Ukoliko ne izgubi od Mladosti, Crvena zvezda će oboriti rekord Reala iz Mdrida po broju utakmica bez poraza na domaćem terenu u prvenstvenim mečevima.

„Razmišljamo u pravcu pobede, ako uspemo da oborimo rekord uradićemo veliku stvar za Crvenu zvezdu. Imamo i dva važna meča protiv Mladosti i Spartaka u prvenstvu, očekuje nas i duel u Ligi šampiona protiv Mančester sitija. Znamo da je večiti derbi veoma važna utakmica, želimo da u dobroj formi dočekamo susret sa večitim rivalom.“

BONUS VIDEO Mitrović nastavio da rešeta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar