Foto: EPA-EFE/Demian Alday Estevez

Dres star 33 godine koji je nosio legendarni reprezentativac Argentine Dijego Maradona prodat je za 55.000 evra na internet aukciji za pomoć Napulju u borbi protiv koronavirusa.

Maradona je zahvalio bivšem saigraču Ferari na toj prodaji. Dijego je svoj dres reprezentacije Argentine sa brojem 10 poklonio Ferari kada su zajedno igrali u Napoliju.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako su preneli italijanski mediji, Ferara i Fabio Kanavaro su osnovali fondaciju kako bi prikupili novac za njihov rodni grad Napulj kao pomoć u krizi tokom pandemije koronavirusa.

„Pobedili smo u još jednoj utakmici, za Napoli i naše voljene Napolitance. Možda je to i najvažnija utakmica u kojoj smo zajedno pobedili, ujedinjeni kao i uvek. Hvala ti Ćiro, pošto si mi još jednom omogućio da osetim emociju toga što sam deo ovih neverovatnih ljudi“, naveo je Maradona na Fejsbuku.

Slavni argentinski fudbaler je napisao i sledeće reči:

„Omogućio si mi da čujem huk 80.000 navijača na Sao Paolu, pošto je ova inicijativa prikupila 80.000 evra delom zahvaljujući i mom dresu sa brojem 10. Osetio sam radost i strast. Nezaboravno. Počastvovan sam što sam doprineo pomoći našim ljudima u ovom neviđenom trenutku“, poručio je legendarni argentinski fudbaler.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar