Foto: EPA-EFE/KIKO HUESCA

Završene su prve utakmice četvrtog kola Lige šampiona.

Fudbaleri Atletiko Madrida bili su veoma ubedljivi pred svojim navijačima protiv Seltika (6:0) u četvrtom kolu Lige šampiona.

Pročitajte još

Već u šestom minutu su „jorgandžije“povele preko Antoana Grizmana. U ogromnoj meri im je olakšao posao napadač gostujuće ekipe, Daizen Maeda, koji je dobio direktan crveni karton u 23. minutu. Kada je Alvaro Morata duplirao prednost španske ekipe. u 45. minutu, pitanje pobednika je praktično bilo rešeno.

Ekipa trenera Dijega Simeonea bila je izuzetno napadački raspoložena u drugom poluvremenu. Golove su postizali redom: Griznam u 60, Samjuel Lino u 66, Morata u 76. i Saul Nigez u 85. minutu za sveukupnu pobedu rezultatom 6:0.

U okviru ove grupe, Lacio je minimalnim rez8ultatom bio bolji od Fejenorda na svom terenu. Jedini gol postigao je Ćiro Imobile na asistenciju Felipe Andersona u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Atletiko Madrid je na čelu tabele grupe E sa osam bodova, Lacio ima sedam, Fejenord šest, dok je Seltik na začeju sa samo jednim bodom.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar