Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su Sevilju u odloženom meču prvog kola španske La Lige sa 2:0 i meč je rešio sa po jednim pogotkom u oba poluvremena.

PROČITAJTE JOŠ:

Tim Dijega Simeonea nastavio je da ide ka tituli u Španiji, pošto je posle 16 odigranih utakmica četiri boda ispred najbližeg pratioca Reala, iako ima čak dve utakmice manje i od Reala i od trećeplasirane Barselone.

Anhel Korea je bio najpre precizan u 17. minutu posle asistencije Kijerana Tripijea. Tripije se dobro ubacio na desnoj strani, pronašao je u središtu šesnaesterca svog saigrača.

Korea je odradio teži deo posla, šutirao je iz okreta i pogodio po zemlji za 1:0. Konačan rezultat postavio je Saul Njigez u 76. minutu.

Markos Ljorente je istrčao po desnom krilu i pronašao na rubu kaznenog prostora usamljenog Saula. Ovaj je bio suviše dugo neometan, namestio se i šutirao, pa je bez veće muke i on pogodio metu.

Atletiko posle ove pobede ima 41 bod na čelu La Lige, dok je Sevilja na šestom mestu sa 30 bodova.

Da podsetimo, pobedu je u toku istog dana ostvarila i ekipa Granade koja je pobedila Osasunu sa 2:0 u svom meču četvrtog kola. Strelci za domaćina su bili Šaris Suarez u 22. minutu i Erera koji je postigao autogol u nadoknadi prvog poluvremena.

Foto: Printscreen Flashscore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar