Arsenal ne zna šta će sa Mesutom Ozilom
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Trener Arsenala Mikel Arteta rekao je da će Mesutu Ozilu biti vrlo teško da se vrati u ekipu, nakon što nemački vezista nije bio u konkurenciji za tim na četiri uzastopne utakmice.

Arsenal je pobedio u prve dve utakmice u Premijer ligi, savladao je i Lester u trećem kolu Liga kupa, kao i Liverpul na penale za trofej Komjuniti šilda.

PROČITAJTE JOŠ

Sve pomenute mečeve propustio je Ozil, koji nije igrao ni završnicu prošle sezone, kada je u junu nastavljeno takmičenje posle pauze zbog pandemije koronavirusa.

Poslednji put je na terenu bio 7. marta.

„Ekipa se razvija, možete videti koji nivo dostiže. U ovom trenutku želimo i više, da igramo bolje. To moramo da zadržimo. Zaista sam zadovoljan igrom i kako mi momci otežavaju posao da izaberem ekipu. Biramo igrače za koje verujemo da su najbolji za svaku tuakmicu. Može se videti da se igrači menjaju, svake nedelje je teško, ne samo za Mesuta, već i za neke druge igrače, da uđu u ekipu. Svake nedelje pokušavamo da izaberemo prave“, rekao je Arteta, preneo je Skaj.

Što se konkretno Mesuta Ozila tiče, dodao je:

„Naravno da razumem i poštujem pitanja, ali moram da pokušam da obavim svoj posao što poštenije. Pokušavam da izaberem one koji su, po mom mišljenju, u boljem stanju“, zaključio je trener Arsenala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar