Dragan Antić
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Vest da su u Vranju nedavno napadnuti čelni ljudi Partizana odjekknula je domačim medijima, a povodom tvrdnji Vladimira Vuletića, potpredsednika Partizana, za Nova.rs oglasio se Dragan Antić.

Prvi čovek Dinama iz Vranja za Nova.rs prokomentarisao je Vuletićevu izjavu da su rukovodstvo crno-belih napali „čuvari Zvezdinog tima“ i oni koji su osumnjičen za nameštanje utakmica u Nemačkoj.

PROČITAJTE JOŠ

„Vuletić vređa Dinamo i mene bez ikakvog osnova što predstavlja osnov za tužbu. Ukoliko ima dokaza za tvrdnje zašto ih ne iznese u javnost. Ne bih da pričam o Partizanu i drugim klubovima šta rade… Zakačio se za Dinamo, možda jer nismo hteli da pustimo Partizan, jer u Srbiji to tako funkcioniše, ishod se zna ranije“, kaže Antić i dodaje:

„Dinamo je najpošteniji klub u Srbiji i da smo učestvovali u bilo kakvim nameštanjima, ne bismo ispali iz Superlige“.

Prvi čovek Dinama obrazložio je dešavanja u Vranju uoči utakmice četvrtfinala Kupa Srbije između Radnika i Partizana.

„Deca su pošla na ručak i videla ga (Vuletića) u restoranu, u prolazu su prokomentarisala: ‘Šta imaš protiv Dinama? Zašto vređaš klub?’. Iluzorno je pričati o tome uopšte“, rekao je Antić čiji je sin bio među osobama koje su ušle u verbalni klinč sa Vuletićem, a pet osoba je i privedeno brzom reakcijom policije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare