Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Fudbaleri PAOK-a pobedili su na svom terenu ekipu Ajntrahta rezultatom 2:1 u meču drugog kola grupe G Lige konferencija.

Golove za PAOK postigli su srpski reprezentativac Andrija Živković u 28. i Konstantinos Kulierakis u 92. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Živković je odigrao ceo meč za klub iz Soluna, dok je njegov sunarodnik Živko Živković bio na klupi za rezerve. Andrija je izveo pravu majstoriju jer je iz slobodnog udarca sa velike udaljenosti iskosa poslao veoma lukav udarac.

Lopta je išla kao centaršut, ali je niko nije dirao i ona je odskočila dovoljno da prevari golmana protivničkog tima Kevina Trapa.

Jedini strelac za Ajntraht bio je Omar Marmuš u 68. minutu. U drugom meču grupe G Aberdin i Helsinki su odigrali bez pobednika, 1:1. Prvo mesto na tabeli drži PAOK sa šest bodova, Ajntraht je osvojio tri, dok su Helsinki i Aberdin sakupili po jedan.

Fudbaleri Nordsjelanda pobedili su na svom terenu ekipu Ludogoreca sa čak 7:1 u meču drugog kola grupe H. Nordsjeland je u kvalifikacijama za Ligu konferencija u dva meča eliminisao Partizan.

Fenerbahče je u drugom meču drugog kola grupe H u Trnavi pobedio Spartak 2:1. Kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić zaigrao je za Fenerbahče tek od 84. minuta. Za ekipu Spartaka igrao je bivši fudbaler Crvene zvezde Andrej Đurić.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: Sve je jednostavno kad kombinuju Tadić i Džeko

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar