Herera
Foto: EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Kilijan Mbape se ranije tokom marta podvrgao se testu na koronavirus, a njegov saigrač Ander Erera otkrio je da je u tim momentima bio uplašeniji od Francuza.

Španski fudbaler provodio je dane sa Mbapeom neposredno pre nego što su se pojavile sumnje da je francuski napadač zaražen koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠ

„Kad je Mbape otišao da se testira na koronavirus bio sam uplašeniji od njega. Razboleo se dva dana pred utakmicu sa Borusijom Dortmund, a prethodno smo zajedno bili na timskoj večeri kod Nejmara i sedeli jedan do drugog za stolom“, otkrio je vezni igrač koji je u Pariz stigao iz Mančester junajteda.

Neizvesnost po pitanju nastavka sezone nije uticala na Ereru koji strpljivo čeka nove izazove na terenu.

„Nastavak sezone bio bi koristan za celo društvo. Iako bismo utakmice igrali u periodu predviđenom za odmor, moramo da završimo sezonu. Ukoliko takmičenje završimo do 30. juna – sjajno, ali ako se malo produći takođe nije strašno. Pročitao sam da Barselona razmatra smanjenje plata igračima i do 70 odsto i to nije nešto što kao Španac podržavam. Vrlo sam zahvalan Pari Sen Žermenu što me je angažovao za platu koju dobijam, ali uz razuman razgovor i opravdane argumente, dogovor je moguć“, rekao je Erera.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram