Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da očekuje kvalitetnu i zanimljivu utakmicu protiv Genta u Ligi konferencija.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli u četvrtak od 21 sat na stadionu u Humskoj dočekuju belgijski tim u trećem kolu grupne faze Lige konferencija, a oba tima do sada imaju maksimalan učinak.

„Imamo odlučujuću utakmicu, jednu od odlučujućih za prolaz i proleće u Evropi. Igramo protiv ekipe koja je direktan konkurent za prvu poziciju. Naredne dve utakmice će mnogo toga odlučiti. Spremni smo, motivisani. Zdravstvena situacija je dobra, Jović se opravio, neće biti u konkurenciji, ali trenira. Željno čekamo utakmicu“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Stanojević je upitan da li će crno-beli prekinuti lošu seriju sa belgijskim klubovima u evrospkim takmičenjima.

„Nadamo se tome, Belgijanci imaju dobru ligu, dosta ulažu u fudbal. Igrali su promenljivo ove sezone, imali su dosta povređenih igrača, ali su im se svi vratili. U usponu su forme, biće teško, ali ne može da bude lako ako želimo da budemo prvi u grupi i ako hoćemo proleće. To je za nas izazov i nadam se da ćemo prekinuti taj loš niz sa Begijancima“, poručio je Stanojević.

On se osvrnuo i na ekipu Genta.

„Snažni su visoki, igraju s jakim ritmom, igraju sa toliko napadača. Dosta ofanzivna ekipa, koja rizikuje. Dinamična ekipa, biće jedna dobra utakmica, mi ćemo izaći u ofanzivanom sastavu. Ne znam koji će rezultat biti, ali znam da će biti dobra i zanimljiva utakmica“, istakao je trener crno-belih.

Pokušaćemo da se nametnemo, igramo kod kuće, pokušaćemo da kroz naše vrline iskoristimo mane njihovog sistema, pročio je Stanojević.

Golman Aleksandar Popović veruje u trijumf svog tima.

„Naredne dve utakmice su borba za prvo mesto. I Gent i mi smo pokazali da smo dve najkvalitetnije ekipe u grupi. Igramo na našem stadionu, imamo šansu za pobedu i da se odvojimo na prvoj poziciji“ rekao je Popović.

BONUS VIDEO Atmosfera sa derbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar