Crveno-beli su predstavili novo pojačanje.

Crvena zvezda je dovela još jedno pojačanje u napadu, a to je Aleksandar Pešić koji je već jednom nosio dres šampiona Srbije (2017/2018).

PROČITAJTE JOŠ

Napadač je potpisao trogodišnji ugovor i predstavljen je kao četvrto pojačanje crveno-belih ove sezone, posle Osmana Bukarija, Kingsa Kangve i Stefana Mitrovića.

Iskusni golgeter kaže da je bio podjednako nervozan kao i prvi put.

„Nisam se nadao da ću imati tremu kao prvi put. Bilo je mnogo problema poslednjih dana, ali najvažnije je da sam se vratio. Verujem da nećemo nastaviti gde smo stali, već da će Crvena zvezda biti svake godine sve bolja“, rekao je Aleksandar Pešić.

U prvom mandatu sa Zvezdom je postigao 29 golova uz 21 asistenciju.

„To mi je bila najbolja sezona u karijeri. Ne treba se vraćati na ono što je bilo, tako nikada nećete uraditi nešto bolje. Došao sam da ostvarim veće uspehe i privilegija je igrati Ligu šampiona, nadam se da ćemo igrati dve sezone u tom takmičenju.“

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Smatra da je bolji igrač i da je napredovao kao fudbaler.

„Mnogo sam se promenio i napredovao sam kao igrač, to sve dolazi sa godinama. Mislim da sam sazreo fizički i psihički, sada sam bolji igrač sa više iskustva. Znam da su očekivanja velika, nije isto igrati u Karagumruku ili Crvenoj zvezdi, ali biće to sve u redu.“

PROČITAJTE JOŠ

Dodao je da je pratio tim u prethodnim sezonama, kao i da se u Zvezdi nalaze najbolji igrači Superlige.

„Pratio sam svaku utakmicu, znam i nova pojačanja koja su stigla. Iz moje generacije su tu Rodić i Borjan, kao i dva majstora fudbala Katai i Ivanić. To su po meni najbolji igrači Superlige, verujem da će me dodatno unaprediti.“

Imao je zanimljiv odgovor oko broja na dresu koji je odabrao.

„Kada sam otišao iz Zvezde, nosio sam 45, posle u Makabiju i Karagumruku sam uzeo 72. Moj sin ima dosta dresova sa tim brojem, pa eto, da ne uzimamo i menjamo za novi dres“, završio je Pešić.

Crvenu zvezdu očekuje borba za ulazak u Ligu šampiona, a u trećem kolu kvaliikacija sledi duel sa pobednikom dvomeča između Didelanža i Pjunika. Tim iz Luksemburga ima prednost od 1:0 posle prvog meča.

BONUS VIDEO Konfuzna odbrana Liverpula poklonila dva gola Mančester junajtedu 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar