Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai nada se da će protiv Makabi Haife zablistati kao što ume.

Katai je bio u nešto slabijoj formi u poslednjim utakmicama svog tima i revanš u plej-ofu za Ligu šampiona je prava prilika da to ispravi.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je u prvom meču s Makabijem poražena sa 3:2 na stadionu „Sami Ofer“, pa će u utorak od 21 sat probati da to nadoknadi.

„Mislim da Marakana uvek može da bude samo prednost. Ne bi trebalo niko da se uplaši pred našim navijačima. Očekujemo pun stadion i da imamo maksimalnu podršku, a na nama je da stignemo taj rezultat i uradimo sve na terenu“, rekao je Katai na konferenciji za štampu.

Ofanzivac srpskog šampiona kaže da kvalitet njegovih igara nije u prvom planu kada timu ide dobro.

„Nije sve bilo po planu kako smo zamišljali. Izuzev utakmice sa Makabijem sve je bilo idealno. Pobedili smo sve u prvenstvu, prošli smo Pjunik. Moja igra nije bitna toliko u tom smislu jer su rezultatu bili tu. Nadam se da će sutra tu biti onaj stari Katai“, kaže Srbobranac.

Foto: Starsport

Crveno-beli su, pored ubojite leve strane, dobili i brzinu na desnoj, dolaskom Osmana Bukarija.

„Sigurno da nam znači Bukari i njegova brzina sigurno da plaši protivnike. Oni su dosta zatvarali našu levu stranu, ali sada je i ta desna opasna“, kaže Katai.

Upitan da prokomentariše hoće li možda asistirati Aleksandru Pešiću za pogodak ili obrnuto, i koliko bi njegovoj ekipi značio rani pogodak, tvrdi da je to idealan scenario.

„Ma kako god, samo da lopta pređe liniju i da se to desi što ranije, to bi nama odgovaralo“, kaže Katai kroz osmeh.

„Idealan scenario je rani gol, ali utakmica traje 90 minuta, pa i u 90. minutu da postignemo gol za 1:0, idemo u produžetke. Videćemo kako će sve da bude“, kaže Aleksandar.

Posebno je zadovoljan jer su navijači pokazali veliko interesovanje za utakmicu, pa su karte planule veoma brzo.

„Sigurno da nam je drago, lepše je kad igrate pred punim stadionom, nego kao u domaćim utakmicama kada bude 10, 15 hiljada ljudi. Voleli bismo da svaka utakmice bude ovakva“, zaključio je Katai.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković posle poraza u prvom meču protiv Makabija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar