Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Krilni napadač crveno-belih zna koliko će njegovom timu biti teško u duelu protiv Vojvodine.

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak, 20. oktobra od 19 časova, igraju utakmicu 16. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine.

PROČITAJTE JOŠ

Krilni napadač crveno-belih Aleksandar Katai zna da je meč protiv Vojvodine veoma važan za samopouzdanje ekipe.

„Svesni smo značaja ovogodišnjeg prvenstva i maksimalno ozbiljno se pripremamo za svaku utakmicu. Jasno nam je koji je ulog, a meč protiv Vojvodine je još jedan izazov koji moramo uspešno da savladamo kako bismo stigli do zacrtanog cilja. Ritam je izuzetno naporan, ali pokazali smo da imamo kvalitet na svim pozicijama i da možemo da izdržimo ovaj ubitačan tempo. Ekipa je spremna za utakmicu protiv Vojvodine koja je jedan od najboljih timova u prvenstvu i u Novom Sadu je uvek teško, međutim verujemo u nas i snagu kolektiva koju imamo. Svaka ekipa u ligi želi da najbolju igru prikaže protiv Zvezde i ostvari pozitivan rezultat, a na nama je da ih sprečimo u tome i pokažemo koliko smo gladni još jedne titule“, istakao je Katai.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dotakao se i Lige Evrope, gde su fudbaleri Zvezde u jako teškoj pozociji. Dva kola pre kraja grupne faze, crveno-beli su na poslednjoj poziciji sa samo tri boda.

„Preostalo je da se odigraju još dve utakmice i svesni smo da ako u njima ostvarimo pozitivne rezultate možemo da prezimimo u Ligi Evrope. Dobro poznajemo ekipe Trabzona i Monaka i pokušaćemo da u naredna dva duela budemo na visini zadatka, iako nema sumnje da se radi o ozbiljnim klubovima. Ipak, to nas ne sprečava da budemo optimisti pred evropske mečeve koji slede, jer mi smo Crvena zvezda i uvek razmišljamo u skladu sa veličinom kluba“, zaključio je Aleksandar Katai.

BONUS VIDEO LGBT i fudbal: Da li kapitenske trake treba da budu u duginim bojama?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar