Aleksandar Katai; Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai veruje da su crveno-beli bolji tim od Kairata i da će to pokazati u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

„Smatram da imamo kvalitet da prođemo Kairat i da ćemo to pokazati u sredu. Reč je o dobroj ekipi, ali svi uspesi koje smo postizali prethodnih godina govore u prilog tome da Crvena zvezda ima kvalitet da se takmiči sa najboljim timovima u Evropi“, izjavio je Katai za klupski sajt.

Katai je dodao i da je velika prednost igrati ponovo pred navijačima.

„Moram da istaknem da je uživanje igrati pred navijačima, zaista je bilo fenomenalno protiv Vojvodine i Mladosti, i potrebna nam je podrška. Kada vidimo što ispunjenije tribine, mnogo nam je lakše da igramo“, rekao on.

Igrač sredine terene crveno-belih svestan je da njegov tim još uvek nije u pravoj formi ali veruje da su blizu da dostignu željeni ritam.

„Jasno je da još uvek nismo u pravoj formi koja se od nas očekuje, ali verujem da nam fali samo malo da je dostignemo. Treba dobro da uđemo u meč sa Kairatom i posle verujem da neće biti problema. Ipak i ako se ne desi takav scenario, verujem da imamo kvalitet i da možemo da prođemo u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona“, izjavio je Katai.

On je naveo i da očekuje da meč protiv Kairata bude prekretnica kada je forma ekipe u pitanju.

„Nećemo srljati, to je sigurno, ali je možda baš ova utakmica trenutak od koga ćemo punom snagom krenuti u nove pobede“, dodao je on.

Zvezda će u sredu od 20.30 igrati revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar