Kilijan Mbape
Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Transfer Kilijana Mbapea je udarna tema u čitavoj Evropi, a zbog mora informacija koje dolaze iz proverenih i neproverenih izvora mnogi više ne znaju čemu da veruju. Upravo zbog toga se našalio jedan bivši fudbaler.

PROČITAJTE JOŠ

Hose Enrike, bivši fudbaler Liverpula, odlučio je da prokomentariše navode da bi njegov bivši klub mogao da se umešta u trku za potpis francuskog napadača.

U trenutku kada je Real Madrid poslao zvaničnu ponudu od 160 miliona evra za napadača, mnogi pokušavaju da pronađu pravog takmaca „kraljevićima“ – jednog od njih su videli u Liverpulu.

„Ako se ovo dogodi i ako ga mi dovedemo, skočiću u bazen go uz uživo prenos na Instagramu“, poručio je Enrike i nasmejao mnoge.

Prelaskom Mbapea u Real bi moglo da bude zaokruženo najluđe transfer leta, pa verovatno, i u istoriji fudbala. Lionel Mesi je posle 21 godine napustio Barselonu, Mbape bi mogao u Madrid, a onda se očekuje da u Pariz dođe najmanje dva vrhunska fudbalera. Uz sve to bi i Kristijano Ronaldo mogao da završi u Mančester sitiju sa kojim je započeo pregovore.

Bonus video: Mesi se upoznaje sa novim saigračima u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar