Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nenad Živković, recepcionar hotela "Holidej In" na Novom Beogradu, prijavio je da ga je napao fudbaler Adem Ljajić koji je smešten u tom hotelu.

Ljajić ga je uhvatio za kragnu i pretio mu batinama u vidno alkoholisanom stanju. Fudbaler je s još jednim NN licem ušao u hotel. Hteli su potom da uđu i u bar, ali im je recepcioner rekao da isti ne radi, nakon čega je Adem ušao u šank, vređao ga i pretio, a isto to je radilo i NN lice, potvrđeno je za Nova.rs.

Pročitajte još

Potom je odbio da da ličnu kartu na uvid prilikom razgovora, vređao je i pretio policijskim službenicima, iz kog razloga je doveden u policijsku stanicu. Za vreme dovođenja pretio je patroli da ih je video i da će ga zapamtiti, a po dolasku u PS pretio je rečima: „Sve ću vas pobiti kao paščad“.

Ljajić je bio smešten u hotelu s igračima i rukovođstvom fudbalskog kluba Novi Pazar za koji nastupa, a koji igra protiv Železničara u Pančevu.

Adem Ljajić je u Novom Pazaru od ove sezone, a pre toga je igrao za Partizan, Fjorentinu, Inter, Romu, Torino, Bešiktaš i Karagumruk.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare