Željko Obradović
Željko Obradović; Foto: Screenshot Instagram pod_obrucem

Najtrofejniji evropski trener svih vremena oduševio je samo jednim gestom.

Partizan je čudesno slavio u Istanbulu protiv Fenerbahčea sa 73:72, a kamere su u jednom trenutku snimile i trenera crno-belih kako se raduje.

PROČITAJTE JOŠ

Željko Obradović je bio prezadovoljan zbog pobede, a nije skrivao zadovoljstvo ni samom parketu.

Zaista se retko dešava da ovako reaguje, ali to samo potvrđuje koliko je ovo značilo timu, ali i koliko voli svoj posao.

„Ja živim ovaj posao i mnogo ga volim od prvog dana, pa do danas. Ako neko misli da radim pogrešno, ja nisam došao ovde nikoga da menjam. Ja ne čitam novine, niti gledam televiziju, nijednu našu utakmicu nisam gledao. Portali za mene ne postoje. Nikad u životu nisam ušao na to. Nemam pojma ni šta je Instagram, ni Tviter. Nemam vremena da se bavim tim stvarima.

“Pravo da vam kažem, ja sve oni koji kritikuju, a posebno mene i igrače, nemam nikakav problem s tim. To je sastavni deo posla. Meni je važno samo mišljenje mojih igrača i članova stručnog štaba. Ja znam šta radim i pokušavam, ko gleda sa strane i kritikuje, to do mene ne dopire. Još manje me zanimaju hvalospevi, kad krenu da me tapšu po ramenu to me ne zanima“, rekao je Obradović.
BONUS VIDEO Obradović sočno psovao posle lošeg napada Partizana i velikog promašaja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar