Foto: Printscreen Sport klub

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza objasnio je šta mu se motalo po glavi kada je poslao pas za pobedonosnu trojku Nemanje Nedovića.

Zvezda je pobedila Partizan sa 76:73 u meču 12. kola Evrolige, u kom je Vildoza ubacio 14 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

„Još uvek sam pod utiskom. Ovo je neverovatno, imaju lude navijače. Imamo i mi, svi tapšu, pobediti ovde je zapanjujuće“, rekao je Argentinac posle meča.

Osvrnuo se i na atmosferu u krcatoj Areni, u kojoj je većina publike bodrila Partizan iz sveg glasa.

„Ludi su, upisali smo se u istoriju, zar ne? Prvi put smo ih pobedili u Evroligi, srećan sam. Srećan sam zbog tima“, kazao je Vildoza, a onda opisao recept za pobedu.

Taj recept se sastojao iz dve njegove trojke u trenucima kada je Zvezda pred kraj gubila sa šest razlike. Prvu je pogodio za 71:70 u korist Partizana, drugu za 73:73.

„Smirili smo se pri kraju utakmice. To je pokazalo da smo tu. Tu smo i sve smo bolji iz dana u dan“, tvrdi Vildoza.

Naposletku je poslao u ćošak loptu za Nedovića, koji je rešio meč, ali Vildoza ne misli da je sada sve gotovo. Naprotiv.

„Bio sam miran. Mislim da je Neda pogodio taj šut i bili smo uzbuđeni. Lepo je pobediti u derbiju, ali moramo da nastavimo dalje. Imamo još teških utakmica kod kuće“

Nedović je pred asistenciju Vildoze rekao kako se molio da mu Luka doda loptu, pa je Argentinac odgovorio na pitanje da li je bio siguran da će Nemanja pogoditi.

„Nisam siguran šta sam mislio, čekao sam. Bio sam ispod koša i vikao ‘molim te, molim te, molim te’ i kad je pogodio tu trojku, to je bilo sjajno. Pokazao je svima ko je“, rekao je Vildoza.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde prozvali Žoca, vikali da uzme Džordana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar