Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Zvezde sumirao utiske nakon istorijskog derbija.

„Neizvesna utakmica, večeras smo imali sreće da jedna lopta odluči. Partizan je bolje otvorio“, rekao je Ivanović na početku konferencije za medije.

PROČITAJTE JOŠ...

Upitan za partiju Luke Vildoze, koji je uz Nemanju Nedovića poneo epitet heroja nakon dve pogođene trojke i asistencije za konačni trijumf, Ivanović je rekao:

„To nije uradio samo protiv Partizana, to radi protiv svih. Njegove trojke su bile ključne“, rekao je Ivanović.

Osvrnuo se još jednom na početak meča i Partizanov skok u napadu:

„Istina, od početka utakmice smo imali problena sa defanzivnim skokom. To je bio naš veliki problem, generalno mislim da smo odigrali dobru odbranu. Ne možemo sa njima na 90 ili 100 poena da igramo. Važna utainica, ali ovo je tek početak. Možemo imati i niz poraza, normalno je da imaš oscilacije. Na kraju se sve broji“, dodao je Ivanović.

Iako su Nedović i Vildoza prelomili, Ivanović je dodao da je pobeda timski doprinos:

„Mislim da sve dosad utakmica su pokazale da svi igrači koji izađu na teren doprinose i nadam se da će još vise. Nebitno mi je ko počinje. Klupa je dala danas puno.“

Iako su mnogi poleteli, Ivanović je pokušao da „spusti loptu“:

„Nemojte misliti da smo najbolji. Idemo na svaku utakmicu da možemo da pobedimo. Borićemo se za top 8 pa ćemo videti da li je realno. Imam dobre igrače, koji veruju u ono što radimo.“

Govorio je i o atmosferi:

„Jeste specijalno. Igrao sam i u Španiji i Grčkoj, ali ovo je specijalno. Čestitao sam navijačina Partitana, bilo je pravo navijanje. Motivacija i pripreme, igrači se sami motivišu. Protiv Partizana svi hoće da igraju, ja moram da ih smirujem“, zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO Trojka Nedovića i poslednji napad Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar