Očekivalo se da Zvezda uđe motivisano u meč, ali se malo ko nadao baš ovako "vatrenom" startu.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Već posle tri i po minuta crveno-beli su imali 15 ubačenih poena protiv Asvela u prvom meču Evrolige, završili su tu deonicu sa 29:18, ali su prvi deo te četvrtine odigrali šuterski perfektno.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je ubacila prvih šest šuteva za tri poena u neverovatnoj seriji sa distance u kojoj nije samo jedan košarkaš bio ubojit i precizan.

Seriju je otvorio kapiten Branko Lazić trojkom iz ćoška, nadovezao se ubrzo i Marko Simonović za 6:4, a onda i Šabaz Nejpir za 9:4.

Simonović je potom ubacio još jednu trojku za 12:6, dok je Rokas Gidraitis iz trka ubacio šut sa distance koji je isprva pripisan kao trojka, ali se ispostavilo da je gazio liniju.

To nije pokvarilo utisak, jer je Nejpir i iz petog uzastopnog pokušaja dao petu trojku Zvezde za 17:7 posle nepuna četiri minuta košarke.

Gidraitis je do kraja prvog perioda ubacio još jednu trojku, a uradio je to i Adam Hanga, pa su crveno-beli u tom periodu bili veoma ubedljivi i sa njima je na drugoj strani poenima iz reketa jedino Žofri Lovernj održavao korak.

BONUS VIDEO: Boriša Simanić ušao u dvoranu pred utakmicu Zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar