Košarkaši Partizana doživeli su poraz od Bajerna rezultatom 78:79, a Miroslav Mića Berić pratio je taj meč iz Arene zajedno sa sportskim novinarima Nova.rs.

Kobna trojka po Partizan bila je baš u poslednjoj sekundi, a pogodio ju je Silvan Francisko preko Frenka Kaminskog.

„Posle ovakvog poraza šta pričati, sećam se pre sedam dana, šest dana u Bolonji kako sam teško podneo onaj poraz, a ovo sad… Koš na sekund do kraja, stepbek Franciska, koji je odigrao maestralno drugo poluvreme i sam nosio tim. Dao je 20 od 38 poena Bajerna u drugom poluvremenu. On je dao verovatno jedno četiri petine koševa u poslednjih 13 minuta. To je očigledno bilo da kad je Kaminski ostao na njemu… On ima izuzetnu tehniku jedan na jedan, a onaj stepbek je bio a la NBA i Stef Kari. Kad je Kaminski preuzeo na njemu, bilo je poželjno da Frenk napravi faul ili čak i Panter. Znalo se da idu na pik end rol sa igračem koji najslabije igra odbranu, tako bismo i mi napadali nekog ko je lošiji“, kazao je Mića Berić.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj poraz komplikuje Partizanu situaciju na tabeli.

„Stvarno bolan poraz i sve je vruće da bi se detaljno analiziralo. Bolan, izuzetno bolan, dva vezana takva, ali ovde je pobeda bila upisana praktično. Mislim na 47 sekundi tajm-aut imali smo četiri razlike i Bajern je svejedno imao meč vinera. Opet da naglasim, nisu sve šanse izgubljene, Partizan drži u svojim rukama sve, ali sigurno sada ulazi sa daleko slabijim samopouzdanjem. Zavisiće umnogome taj nastavak sezone od ovoga, posebno kad se izgubi šutem u poslednjoj sekundi. Poslednji napad Bajern nije imao dobru odbranu, Panter je imao svoj šut, to je njegov šut. Teži je šut dao u Madridu preko Jabuselea, nego sad ovo. Da razjasnimo situaciju, jer je delovalo kao da je Kaboklo izvadio loptu iz koša. U jednom trenutku sam se i ja uhvatio za glavu, ali u ponovljenom snimku, ta lopta je izlazila i da odmah ne bude Kaboklo izbio pobedu iz obruča, da se zna da ta lopta ne bi ušla u koš“, dodao je Berić.

Šta je još Mića Berić imao da kaže o ovom porazu, pogledajte i poslušajte u videu iznad.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar