Foto: Printscreen X / LDLC Asvel

Košarkaši Asvela su sa 100:91 pobedio Crvenu zvezdu u 20. kolu Evrolige i mogli su da počnu sa slavljem.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Tačno je da Paris Li, strelac 23 poena u pobedi nad Zvezdom, Žofri Lovernj koji je ubacio 17 poena i ostali imaju još mnogo pred sobom da bi se izvukli iz donjeg dela tabele, ali su upisali drugi trijumf u prethodna tri evroligaška meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Imaju četiri od početka sezone uz 16 poraza i zato su rešili da se dobro provedu u svlačionici, gde su i novog trenera ispolivali vodom.

Pjerik Pupe je je na klupi francuskog tima zamenio Đanmarka Poceka kao treći trener od početka sezone, koju je na klupi počeo Ti Džej Parker.

Zvezda je u prvom meču sezone tukla Asvel sa 94:73, ali joj se sada francuski tim revanširao, a njegovi igrači su slavili kao da su osvojili Evroligu.

Zato je Pupe u jednom trenutku kompletno mokar morao nakratko da pobegne od svojih košarkaša iz svlačionice, dok je klub sve to podelio na društvenim mrežama.

„Nismo mi pobedili večeras, počeli smo da pobeđujemo na treningu pre četiri dana! Ponosan sam na igrače. Oni su mi omogućili da ovo za mene bude psihički lak meč. Svi su dobro odradili posao, ko god da je ušao dao je 100%, ponosan sam na igrače i srećan zbog kluba. Ali, ovo je samo jedan meč, već za dva dana je novi, moramo da smognemo snage za nove izazove“, rekao je Pupe posle meča sa Zvezdom.

Njegovoj ekipi, pretposlednjoj u Evroligi na 17. mestu sada sledi meč sa Albom za tri dana na domaćem parketu.

BONUS VIDEO: Rokas Giedraitis (12 poena) – najbolji potezi protiv Asvela

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar