EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Nikako da izglade odnose

Trener Monaka Saša Obradović i jedan od njegovih najboljih igrača Majk Džejms ponovo su bili u svađi, ovoga put na meču protiv Partizana u 33. kolu Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli su slavili u Monaku sa 88:84, a svađa Džejmsa i Obradovića viđena je u drugom poluvremenu utakmice pored klupe.

Sukob se dogodio tokom treće deonice kada je Džejms negodovao dok je bio na klupi, a Obradović je bio vidno isfrustriran ponašanjem prve zvezde Monaka. Obradović je Džejmsa poslao na klupu, a Amerikanac mu je nešto žustro odbrusio, što nije promaklo oku kamere, ali nije poznata pozadina slučaja i detalji.

Monako je uspeo da se vrati u meč dok je Džejms bio na klupi, a kasnije je upravo on bio tragičar, jer je izgubio loptu u jednom od ključnih napada.

Ovo nije prvi sukob Obradovića i Džejmsa ove sezone, jer je pomenuti igrač već bio sankcionisan suspenzijom unutar ekipe nakon problema sa ponašanjem.

Zanimljivo je da je Obradović nedavno pričao da Džejms treba da bude MVP Evrolige, a videćemo da li mogu da izglade odnose pred plej-of, jer je očigledno da sa ovakvom hemijom Monako ne može daleko da dogura.

BONUS VIDEO Saša Obradović besneo na igrače, psovao na srpskom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar