Foto: Janko Anđelić/Nova.rs

Emotivni trenuci.

Košarkaši Partizana su u spektakularnom meču savladali ekipu Panatinaikosa rezultatom 92:87 i ostvarili petu pobedu ove sezone u Evroligi.

Crno-bele je predvodio Zek Ledej, a u završnici su briljirali i Kevin Panter i Bruno Kaboklo, a jedan od diskretnih heroja je bio i Danilo Anđušić.

PROČITAJTE JOŠ

On je postigao samo dva poena uz osam skokova, a jedan od njih je prelomio meč kada je u hvatio loptu u napadu pored gorostaasa „zelenih“.

Oin je izneo i svoje utiske posle meča.

„Sjajna utakmica i za gledanje i za igranje. Pokazali smo veliku želju da igramo i u odbrani i u napadu. Bar mi je tako izgledalo. Važno je da smo pobedili i ostvarili jako važnu pobedu za nastavak sezone kljčni poeni“, počinje Anđušić.

Neočekivano od njega videli smo veliki broj skokova, što je i samog Danila iznenadilo.

„Skočio sam, nisam verovao da mogu toliko da skočim, osam skokova, skoro kao rekord. Danas smo se svi podredili timu i to je donelo rezultat. Svi smo doprineli u nekim određenim stvarima, možda nešto na šta nismo navikli sa moje strane, ali sam se trudio da pomognem ekipi na najbolji mogući način u tom trenutku i da ostvarimo pobedu. Najbitnije je da ekipa igra dobro i pobeđuje i onda ćemo svi izgledati dobro“.

On j enaglasio i koliko je za ekipu bitan faktor Kevin Panter.

„Pokazuje se zašto je lider, pokazuje zašto je Kevin Panter. Nije ga bilo ceo meč i kada je bilo najbitnije postiže ključne poene na utakmici. Naravno da nam znači kada je tu i što se tiče sigurnosti i svega, pravi lider, pravi kapiten, jako mi je drago da je ovako odigrao da se vratio“, istakao je bek Partizana.

Na pitanje o Lesoru, kako su ga dočekali na kraju utakmice, objasnio je da je to bilo emotivno iskustvo za sve.

„Umalo svi da plačemo zajedno, ništa mu nismo rekli, stala nam je knedla u grlu, stvarno nam nedostaje. Ne volim da se vraćam na prošlogodišnju ekipu, ali to što se dešavalo prošle godine je stvarno nešto specijalno, to drugarstvo koje smo imali se i dan danas vidi. Drago mi je da smo ga dočekali na ovaj način, stvarno to zaslužuje. Voleli bi smo da je sa nama, ko zna… Možda u budućnostii“, zaključio je bek Partizana.

BONUS VIDEO Šta čeka Zvezdu protiv Efesa: Mora da pobedi, Larkin je bio kao uspavani medved

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar