Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.30 igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala u Madridu.

Janis Sferopulos, trener crveno-belih, u najavi susreta je istakao da su Madriđani prvi favoriti za osvajanje trofeja:

PROČITAJTE JOŠ...

„Igramo protiv ekipe koja je favorit za osvajanje Evrolige, koja je ujedno i šampion ovog takmičenja. Imaju sjajan tim, ali mi želimo da se borimo maksimalno u skladu sa našim mogućnostima. Očekujem da se svi iz tima bore za svaku loptu, za svaki posed. Jako mi je bitno da se izdignemo posle poraza koji smo doživeli u ABA ligi i da odigramo kompletnu utakmicu i u napadu i u odbrani“, rekao je Sferopulos.

Zvezda će u prestonici Španije, uz ranije povređenog Nikolu Topića i Treja Tompkinsa, biti i bez Miloša Teodosića, koji je završio u bolnici.

O meču je govorio i Adam Hanga, nekadašnji košarkaš tima iz Madrida:

„Igramo protiv tima koji je prvak Evrolige i koji ima sjajan tim. Znamo da igramo protiv najboljeg tima u takmičenju i shodno tome očekujemo težak meč. Znamo šta nas očekuje, ali ne želimo da se predamo, već da se borimo za svaku loptu i damo svoj maksimum. Naravno da želimo da pobedimo, da je drugačije ne bismo bili profesionalci. U Real Madridu sam proveo dve prelepe godine, mnogo lepih uspomena, mnogo trofeja i sigurno će biti emotivno za mene. Ovo je prvi put da ću igrati protiv njih, ali na kraju krajeva mi smo, ponavljam, profesionalci i daću sve od sebe“, rekao je Hanga.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar