EPA-EFE/Georgia Panagopoulou
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Ovo se retko viđa

Košarkaški klub Žalgiris demantovao je da će trener Kazis Maksvitis dobiti otkaz zbog serije poraza, od kojih je poslednji bio od Partizana (85:93) u 14. kolu Evrolige.

„Postoji mnogo tračeva i nagađanja posle jučerašnje utakmice. Želimo da Vas uverimo da naš trener Kazis Maksvitis ima potpuno poverenje kluba i da će nastaviti da vodi ekipu“, navodi se u saopštenju kluba objavljenom na zvaničnom sajtu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako navodi Donatas Urbonas, poznati košarkaški insajder i novinar, ključnu ulogu u svemu ovome odigrali su košarkaši, koji su stali uz Maksvitisa i sačuvali ga na klupi.

“Neočekivan zaokret u kampu Žalgirisa. Igrači stoje čvrsto iza trenera Kazisa Maksvitisa i ne slažu se sa otpuštanjem trenera ekipe, prema izvorima. Žalgiris je objavio da neće otpustiti trenera“, napisao je litvanski novinar.

Žalgiris je u Evroligi u seriji od tri poraza. Skor „zelene šume“ u elitnom takmičenju je 5-9, a pred ekipom je izuzetno težak raspored, gostovanje Fenerbahčeu, pa utakmice kod kuće protiv Barselone i Makabija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar