Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Obradović otkrio loše vesti.

Željko Obradović, trener Partizana, otkrio je da je Kevin Panter protiv Crvene zvezde nastupio povređen.

PROČITAJTE JOŠ...

Crno-beli su slavili sa 88:86, a kapiten tima iz Humske je postigao osam poena za nepunih 28 minuta na parketu, a primetno je bilo da ga nema na terenu u samoj završnici.

A na konferenciji za medije Obradović je rekao:

„Neki igrači su imali problema sa povredama. Konkretno pričam o Smailagiću koji nije trenirao pre utakmice. Kevin ima problem sa obe noge, ide na snimanje u petak. Imao je želju da pomogne timu“, otkrio je Obradović.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Što se samog toka meča tiče, istakao je:

„Dobro smo igrali u prvoj četvrtini i skoro čitavo prvo poluvreme. A onda smo prestali da igramo pametno, pa su se ispoljile stvari koje se dešavaju iz meća u meč. Situacije kad nismo u bonusu i primamo lake poene. Pričam stalno o tome, na svakom treningu, tajm-autu…. Glavni problem je što se Zvezda vratila i što nismo koristili faulove kada nismo bili u bonusu. To su situacije jedan na jedan, u mismeču… A onda smo prestali da igramo pametno u napadu, krenuli da soliramo, Zvezda se vratila, igrala izvanredno. Mi smo uspeli da se prilagodimo, promenimo odbranu, to je dalo rezultat. Odlučila su i slobodna bacanja, mi smo pogađali, Zvezda nije. Ponosan sam na igrače što su se vratili, hvala navijačima, energija je bila kao i uvek na visokom nivou. Ovo je bilo veoma važno za nas“, rekao je Obradović.

Potom je dodao:

„Probali smo da promenimo odbranu i da u napadu radimo stvari koje su inače bile postavljene pred utakmicu. Sa jasnim planom gde i kako, igrali agresivnije i to nam je dalo rezultata. Ovo večeras je lepota košarke. Takvih preokreta je bilo sa obe strane u fantastičnoj atmosferi. Svi koji su došli imali su da vide nešto sjajno, a pre svega veoma kvalitetnu utakmicu u Evroligi. Kada god pripremaš utakmicu, na njoj moraš da tražiš rešenja“, zaključio je on.

BONUS VIDEO Avramović i Teodosić u „sukobu“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar