Alen Smailagić Foto: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Košarkaš Partizana Alen Smailagić kaže da njegova ekipa ne odustaje od borbe u Evroligi.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Pred crno-belima je u četvrtak uveče od 20.30 meč sa Olimpijakosom, jednim od najboljih timova proteklih sezona. Atinjani su lani igrali na Fajnal-foru elitnog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svi znamo kakva je to ekipa, da su dobri, da imaju dobre igrače, ali i nama su sve utakmice do kraja važne. Moramo da ostavimo srce na terenu i moramo da pobedimo. Razmišljamo o pobedama, treniramo za to, svaka utakmica je bitna, daćemo sve od sebe da probamo da uđemo u plej-in“, rekao je Smailagić pred Olimpijakos.

Partizan dočekuje Grke u meču 32. kola Evrolige i Smailagić navodi da su on i saigrači navikli na koševe i da će pred svojom publikom probati da odigraju dobro.

Ekipi se još nije priključio Zek Ledej, kom je preminuo otac u Sjedinjenim Državama, zbog čega se još uvek nije pojavio na treningu Partizana, iako je trebalo.

„Kako nas nije poremetilo? Tragično je to što se desilo, ne bih voleo da se nikome od nas to desi. Jedva čekamo da bude tu, on je važan deo naše ekipe“, uverava Smailagić.

Prokomentarisao je i činjenicu da je Arena opet rasprodata.

„Nemam šta da kažem, to se već očekuje. Ja obožavam ove navijače koji dolaze da nas bodre, želimo da budu tu na svakoj utakmici i da budu naš šesti igrač na terenu“, kazao je krilni centar Partizana.

BONUS VIDEO: Najbolje trojke – Mario Hezonja – protiv Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar