Foto: EPA-EFE/L. Rico

Još uvek sklapa tim

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos izneo je očekivanja pred meč sa Makabijem u 16. kolu Evrolige (četvrtak, 20.05, Pionir), a dotakao se i novog pojačanja, odnosno statusa Šabaza Nejpira.

PROČITAJTE JOŠ:

„Igramo protiv Makabija, ali na terenu koji je domaći. Imaju pet pobeda i tri poraza kao domaćini, nalaze se u vrhu tabele i bore se za plej-of. Za nas je ovo veoma važna utakmica, posle Reala želimo da pokažemo reakciju. Želim da vidim što više igrača uključenih u borbi za pobedu. To je naš cilj – da svi zajedno budemo spremni da se borimo za pobedu“, rekao je Janis Sferopulos.

Posebne emocija ga vežu za Makabi.

„Kada si u klubu četiri godine i povežeš se sa ljudima iz kluba, igračima, menadžmentom, to postane deo tvog života. Uvek imam lepa osećanja prema bivšim klubovima, isto je i sa Makabijem, posebno sa njihovim navijačima. Ali, sada sam u Crvenoj zvezdi i daću sve od sebe za pobedu“.

Nije se obazirao na poruku Šabaza Nejpira na Instagramu, u kojoj je upravo Sferopulos optužen da laže.

„Nisam video, nisam na društvenim mreža, imam samo Tviter, koji služio za moje komentare. Nemam više šta da kažem od onog što sam rekao na konferenciji“.

Fredi Gilespi, pojačanje na poziciji centra, priljučio se timu.

„Prvi trening mu je danas. Uvodimo ga u tim, znate da on ne može da igra u Evroligi, ali ćemo ga spremiti kroz ABA ligu da bude spreman kada dođe vreme“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar