Foto: Twitter / Sasa Obradovic

Srpski košarkaški trener Saša Obradović ostvario je neverovatan uspeh sa timom Monaka.

Ekipa iz kneževine plasirala se na Fajnal-for Evrolige pobedom u pet mečeva protiv Makabija iz Tel Aviva i opravdala svoju poziciju i četvrto mesto iz regularnog dela sezone.

Kada se sve završilo, a utisci još nisu slegli, Obradović je podsetio na jedan događaj kada je poželeo ono što se ove nedelje i ostvarilo.

„Ovo je vanzemaljskog porekla, moraš da držiš, koliko je rekao, koliko sekundi? I ispuniće ti se želja, ima neko dejstvo. Čekaj, šta mogu sve da pomislim… Evo, zapišeš“, rekao je srpski trener na snimku. Godinu dana kasnije otkrio je i koja je želja tačno bila.

„Pre godinu dana poželeh kod Tarabića Final 4, papir je u levim rašljama od kamena… Da mi nađe neko“, napisao je Obradović.

Sada se to i ostvarilo, pa će Monako imati šanse da se u polufinalu bori sa Olimpijakosom za mesto u finalu i meč za titulu.

Monako je u dva meča regularnog dela sezone pobeđivao Olimpijakos i kod kuće i na strani, pa nema sumnje da će i u polufinalu tražiti svoju šansu za pobedu.

Drugi polufinalni par Fajnal-fora u Kaunasu od 19. do 21. maja čine ekipe Real Madrida i Barselone. Real je do F4 stigao pobedom nad Partizanom u pet mečeva.

BONUS VIDEO: Jabusele provocira košarkaše Partizana, podsmevao se Lesoru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar