Saša Obradović/Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Emocija je zaista bilo u četvrtak, 12. januara u Beogradu. Dvorana "Aleksandar Nikolić" je bila puna do krova.

Zvezdini navijači su došli da poguraju Crvenu zvezdu u meču 19. kola Evrolige, a ostali su bez reči jednim gestom bivšeg trenera Saše Obradovića, koji je sada sedeo na klupi Monaka.

PROČITAJTE JOŠ

Obradović je pre meča, dok se skandiralo njegovo ime, došao do centra igrališta, sagnuo se i kleknuo, a onda poljubio grb Crvene zvezde.

Nakon meča Obradović je rekao da su ga savladale emocije, a sada je i verovatno zbunjenim navijačima Monaka morao da objasni zašto je to uradio.

„Osećam odgovornost da kažem nešto zbog mog gesta pre meča sa Zvezdom, da bi ljudi shvatili zašto sam to uradio. Svi ovde moraju da znaju da sam posvećen Monaku, i veoma sam srećan što sam ovde. Odrastajući kao dete, moja familija i ja smo bili navijači Crvene zvezde. Ostavio sam veliki trag u istoriji kluba. U momentu kada sam otišao, bio sam odstranjen iz familije, čak i na ulici niko nije pričao sa mnom. Hteli su da me unište kao osobu, ali i kao trenera.

Bio sam veoma tužan zbog toga, pošto sam odrastao kao veliki navijač kluba. Dolazak na utakmicu je bio veoma spontan. Plakao sam, bio sam veoma emotivan i osetio sam da moram da uradim nešto zbog skandiranja sa tribina i koliko sam čuo svi su bili emotivni. Uradio sam to, ali svi moraju da me razumeju, ovde sam, uradio bih sve kako bi dokazao moj profesionalizam. Nadam se da će sada biti lakše da razumete zašto sam to uradio pre utakmice“, rekao je Obradović.

BONUS VIDEO Luda trojka VIldoze raspalila Pionir i oduševila Kampaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar