Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener košarkaša Albe Izrael Gonzales smatra da je njegova ekipa odigrala solidan meč uprkos porazu od Partizana.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Partizan je u devetom kolu Evrolige slavio sa 89:74, a u poraženom sastavu je Johanes Timan imao 21 poen.

PROČITAJTE JOŠ:

Ekipu Partizana predvodio je Aleksa Avramović sa 20, pa crno-beli sada imaju skor od četiri trijumfa i pet poraza u Evroligi, dok je Alba „zakucana“ na dno tabele sa sedam poraza i samo jednom pobedom.

„Čestitam Partizanu. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, probali smo da iznenadimo Partizan zonom. Uneli smo im malo sumnju, vrlo dobro smo odigrali prvo poluvreme, a u drugom smo u pojedinim momentima promašivali otvorene šuteve u seriji. Time bi razlika bila manja, ali… Imamo mlad tim, radimo, mislim da ćemo u budućnosti imati više uspeha“, rekao je Gonzales.

Partizan je u drugom poluvremenu zahvaljujući Danilu Anđušiću i Zeku Ledeju probio taj šuterski led i počeo je da pogađa trojke, pa je zonska odbrana Albe počela da puca.

„Mislim da je na ovom nivou teško igrati zonu, svi imaju dobre šutere i dobre igrače, ali mislim da smo promašili šuteve i ti promašaji su povećali razliku. Zonom smo hteli da promenimo ritam i neke stvari. Ali, oni su pametni, imaju najboljeg trenera u Evropi i pronašli su rupe u zoni i dali neke trojke“, konstatovao je Gonzales.

BONUS VIDEO: Ognjen Jaramaz podelio utiske iz meča sa Albom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar