Foto: Janko Anđelić

Košarkaš Partizana Mateuš Ponitka ne očekuje lak posao sa francuskim Asvelom u Evroligi.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Partizan se u utorak od 20.45 sastaje sa „fenjerašem“ evroligaškog karavana, koji do sada ima samo dve pobede iz 17 odigranih mečeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli se bore da poprave svoj skor koji je trenutno 9:8 i dovoljan tek za deveto mesto na tabeli elitnog takmičenja.

„Prvo da čestitam svima Novu godinu. Definitivno teška utakmica posle božićnih i novogodišnjih praznika, te utakmice su uvek nezgodne, teške za sve. Moramo da budemo ekstremno fokusirani da bismo svoj posao uradili kako treba i Asvel je čvrst tim koji igra sa mnogo strasti i energije, a mi moramo da nametnemo svoj fokus i energiju da bismo probali da pobedimo u utakmici“, rekao je Ponitka dan pred utakmicu.

Organizator Partizanove igre smatra da neće sve moći da se ponovi kao u prvom meču u kom je srpski klub slavio sa 88:62.

„Gledali smo snimak iz prošlog meča, znamo neke prednosti koje ćemo probati da iskoristimo i sada, ali je bilo promena. Imaju novog trenera, igraju drugačije i probaćemo da se spremimo za te aspekte. Nešto ćemo preneti iz prve utakmice, ali ovo je potpuno novi meč i druga situacija“, naveo je Ponitka.

BONUS VIDEO: Intervju – Nenad Stefanović za Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar