Peta epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs i još jedan sjajan gost

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Šta je to „Žarkovo zona“ i kako se završi u bari na terenu? Ko to u Efesu igra kao da ga teraju palicom, kakav je bio sudije Fakini i šta je rekao legendarni Redži Miler o današnjim pravilima u košarci?

Pick and roll“ smo vrteli na našem portalu, a u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić sa još jednim specijalnim gostom Dušanom Kecmanom i Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji kapiten Partizana i bivši reprezentativac objasnio je kako je raditi sa Željkom Obradovićem, otkrio je i dve anegdote, pričali smo i Jagu dos Santosu odnosno o tome šta je doneo Crvenoj zvezdi, kao i o dešavanjima u Evroligi…

Analizirali smo duplo kolo tokom kojeg su večiti zabeležili polovičan učinak, a osvrnuli smo se i na ono što ih čeka u 10. rundi – Partizan gostuje Efesu u petak (18.30), dok Crvena zvezda istog dana (20.30) čeka milansku Olimpiju.

Berić i Kecman su pričali i o tome da li vide večite u plej-ofu, odnosno borbi za četvrtfinale Evrolige, do detalja su opisali koliko je Kevin Panter posvećen i koliko fali Partizanu, kao i da li još negde postoji atmosfera u kojoj u Areni igraju crveno i crno-beli.

Ima toliko razloga da uživate gledajući još jedan „Pick and roll“ koji vas čeka u vrhu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Mića Berić i Dušan Kecman: Žarkovo zona ili ono kad završiš u bari na basketu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar