Stigla je i 25. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs, čeka nas poslednje kolo i rasplet u Evroligi, u kojoj je Zvezda imala lošu sezonu, a Partizan će imati ako ostane bez plej-ina.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

U standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča, Crvena zvezda je poražena od Olimpijakosa na oproštaju od navijača (86:89), ali i dalje može da odlučuje o sudbini drugih i plej-inu Evrolige, dok je Partizan slavio protiv Albe u Berlinu (94:83) i sam je kriv što je došao u situaciju da ostane bez doigravanja.

I sve je vrlo jasno – Partizan ide u plej-in samo ako Crvena zvezda izgubi od Efesa u Istanbulu (četvrtak, 19.30), a crno-beli pobede Valensiju u petak od 20.30, za kraj poslednjeg, 34. kola.

PROČITAJTE JOŠ

„Sve će se znati u četvrtak… Ako Partizan ne uđe u plej-in, a velike su šanse – loša je sezona, samo što je do kraja bio u igri, a Zvezda odavno nema šanse“, poručio je Mića Berić.

Partizan je sam kriv što je u ovoj situaciji i da li će zaista imati za šta da se bori saznaće dan pre svog meča. Ne bi bilo baš čudo da Zvezda slavi na gostovanju Efesu, iako do sada nije nijednom na sedam duela u Istanbulu, ali bi bilo iznenađenje…

Uoči poslednjeg kola Evrolige zna se da je Real sigurno prvi i da će Makabi kao sedmoplasirani u plej-in, a ostaje da se vidi kako će se PAO, Monako i Barselona rasporediti od druge do četvrte pozicije – možda baš tim redosledom.

U direktnom okršaju će Olimpijakos i Fenerbahče odlučiti ko će biti peti i šesti, a Virtus i Baskonija ko će sa osmog mesta u plej-in, oba tima su sigurna u doigravanju.

Foto: EPA-EFE/Daniel Perez

Nije epizoda mogla da prođe bez penzije Rudija Fernandeza, čuveni Španac je na 39. rođendan objavio da će po završetku sezone okončati karijeru za pamćenje, a Mića Berić je biranim rečima govorio o legendi evropske košarke, za koga kaže da je na osvojenom Evrobasketu 2022. bio kao razredni starešina.

Prognozirao je bivši reprezentativac kako bi mogli da izgledaju parovi četvrtfinala Evrolige, a osvrnuli smo se i na 350. pobedu Željka Obradovića u Evroligi, osmi trenerski otkaz pošto Aleks Mumbru nije više trener Valensije, te na rekord Nanda de Koloa, drugog najboljeg strelca u istoriji. Šta smo sve zanimljivo pričali, a bilo je dosta toga, možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ u videu na vrhu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Novica Veličković kao niko o Nemanji Bjelici i šta je sve mogao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar