Stigla je i jubilarna, 20. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs, Partizan je slavio, Crvena zvezda nije i izvesno je izgubila šanse za plej-in koji crno-beli jure.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

U standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča, pogotovo jer nam se vratila Evroliga, sa njom i utakmice večitih… Partizan je uvećao šanse za doigravanje pobedom nad Efesom (100:90), dok je Crvena zvezda izvesno ostala bez plej-ina porazom od Bajerna u Minhenu (74:66).

PROČITAJTE JOŠ

Dosta toga privuklo je pažnju tokom emotivne večeri u Areni, poput tri lična rekorda Alekse Avramovića, svih 40 minuta Zeka Ledeja na parketu, buđenja Danila Anđušića i Mateuša Ponitke… S druge strane, još jednom se potvrdilo da crveno-beli bez Miloša Teodosića nisu ista ekipa i da malo koga mogu da savladaju, pogotovo u Evroligi, bez magičnog plejmejkera.

O tome je otvoreno pričao i Mića Berić u novoj epizodi našeg podcasta, i o dočeku Željka Obradovića za koga je rekao da ništa slično nije doživeo, kao i da je od Alekse napravio oslonac i reprezentaciji Srbije, a osvrnuo se i na to kako je odigrati celu utakmicu bez pauze – što mu se dešavalo.

Nekadašnji reprezentativac i bivši kapiten crno-belih priželjkuje da moćni Monako bude drugi, a Partizan sedmi, kako bi se potencijalno susreli u plej-ofu, ali je takav rasplet teško realan…

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Osvrnuli smo se na ostale zanimljivosti, to što Monako do kraja ligaškog dela ima ubedljivo najlakši raspored od ekipa iz vrha, analizirali smo i šta se dogodilo Zvezdi u Minhenu.

Jasno je da takvim partijama srpskog prvaka mesto nije u Evroligi, da bez Tea nema organizacije, kao i da je Adam Hanga dobio previše i vremena i odgovornosti na poziciji plejmejkera koja pritom nije njegova.

Partizan u 28. kolu gostuje oslabljenom Armaniju u Milanu (petak, 20.30) i to će biti ogromna prilika za dodatni veliki korak ka plej-inu, dok Zvezdu čeka svečarska atmosfera u Monaku (četvrtak, 19.00).

Šta Mića Berić misli o Majku Džejmsu i rekordu koji ga čeka, jer mu 12 poena nedostaje da postane najbolji strelac u istoriji Evrolige? A da li je priznao da će Barselona teško biti druga na tabeli i šta smo sve još zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ u videu na vrhu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifycastbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Divac, Đoković i legenda Jokić – istorija svetskog, a srpskog sporta“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar