Preokret crno-belih protiv Makabija zauzima četvrto mesto na večnoj listi

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Večiti su imali polovičan učinak u drugom uzastopnom duplom kolu Evrolige. Počeli su porazima u gostima, Crvena je izgubila od Asvela (100:91), Partizan od Fenerbahčea (91:76), da bi potom crveno-beli sjajnom igrom srušili Armani u Milanu (76:62), dok su crno-beli napravili rekordan preokret protiv Makabija u Areni i posle -24 trijumfovali sa 88:79.

Partizan je od nemogućeg napravio moguće i ispisao novu stranicu i klupske i evroligaške istorije, pa je četa Željka Obradovića uspela da oduševi navijače i pored očajne prve četvrtine.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, preokret crno-belih je tek četvrti najveći u istoriji Evrolige, jer su posle većeg zaostatka uspeli da se vrate Armani, Bamberg i neočekivani rekorder Prokom.

Protiv koga je poljski tim uspeo da nadoknadi minus od čak 28 poena, a koliko razliku su stigli i prestigli nemački i italijanski klub, čeka vas u videu na vrhu teksta.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, a u studiju je bio domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Foto: nova.rs

Zašto bi pobeda Partizana nad Panatinaikosom u Atini bila velika kao Mont Everest i zašto je Zvezda protiv Baskonije pod nikad većim imperativom pobede? Šta čeka večite u utakmicama do sredine februara i pauze zbog kupova i reprezentativnih obaveza?

Pažnju smo posvetili i sve glasnijoj priči oko ulaska kluba iz Dubaija u Evroligu, Mića Berić želi, ali misli da će večiti teško zajedno i dalje igrati na elitnoj sceni, te da ćemo u regionalnom finalu opet imati „ratno stanje“ na parketu. Dotakli smo se i gužve na tabeli, da li su Efes i Bajern prežaljeni sa učinkom 8-13 jer im treba po devet trijumfa u narednih 13 mečeva?

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Pick and roll s Mićom Berićem EP 13: Ratnički Partizan nemoguće pretvara u moguće, Zvezdino poluvreme za zaljubljivanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare