Foto: STARSPORT

Košarkaši Partizana od 20.30 igraju meč 31. kola Evroliga protiv Real Madrida, a "kraljevići" će imati ozbiljan problem u Beogradu.

Ćus Mateo je otkrio da neće moći da računa na trojicu veterana Serhija Ćaća Rodrigeza, Serhija Ljulja i Rudija Fernandeza.

PROČITAJTE JOŠ

Za meč sa Partizanom će biti spreman Džanan Musa koji je mnogo bitniji igrač u rotaciji od trojice pomenutih.

Real ipak godinama zavisi od ovog trojica koji uvek pokušava da pronađe rešenje čak i kada timu ne ide. Ovog puta neće moći na terenu da pomognu saigračima koji pokušavaju da overe prvo mesto u ligaškom delu evropskog takmičenja.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sa druge strane, Partizan se nada iznenađenju, mada je trener Željko Obradović svestan da mnogo stvari mora da se poklopi da bi se to i desilo.

„Šta pričati o Realu? Prvaci Evrope, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, fenomenalan sastav, izvanredno vođeni, treba da odigramo perfektnu utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat, a on nam je i te kako potreban zbog želja koje još imamo i borićemo se do kraja da ih ostvarimo. Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, imaju i oni probleme, neki igrači nisu tu, ali u tom sastavu ko god da nije tu neko će to nadomestiti i to je to“, rekao je Obradović.

Zatim je istakao šta je neophodno da „parni valjak“ uradi.

„Treba da vodimo računa o sebi, da se pripremimo i da radimo ono slično što smo radili protiv Baskonije u velikom delu utakmice – igrali smo poprilično dobru odbranu i to je bio ključ. Da igramo odbranu na istom nivou i da ne budemo brzopleti u napadu, već da shvatimo šta su rešenja i šta su najbitnije stvari ako hoćemo da imamo otvorene šuteve“, rekao je Obradović.

BONUS VIDEO Željko Obradović, konferencija za medije nakon meča Partizan – Baskonija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar