Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Srpski navijači se nadaju da će večiti ponovo igrati zajedno u Evroligi.

Već dugo se spekuliše o tome da li će Partizan i Crvena zvezda ponovo naredne sezone igrati u Evroligi, a predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otkrio je svoje mišljenje o toj temi.

Partizan je ove sezone obezbedio 6. mesto, Top 8 i plej-of Evrolige, dok je Zvezda takmičenje završila na 10. mestu.

PROČITAJTE JOŠ

„Sport jeste nauka, postoji nešto što se zove sreća i situacija u kojoj ne možete da utičete. Moj stav je potpuno jasan i želim da oba tima dugo godina igraju u Evroligi, to zaslužuje Srbija. Jednu stvar niko nije primetio, od svih predstavnika ove sezone u Evorligi srpski predstavnici imaju zajedno 37 pobeda, a od srpskih predstavnika, jedino španski timovi imaju više pobeda. Svi imaju manje pobeda od nas. Mislim da smo pokazali da smo razbili tu barijeru. Imamo navijače, imamo kvalitetne budžete, timove. Mi jesmo rivali, ali mislim da naš zajednički nastup, naš stav mora biti jedinstven zbog Srbije i naših zajedničkih uspeha“, rekao je Mijailović gostujući na RTS-u.

Košarkaši Partizana će odigrati prvu utakmicu protiv Real Madrida 25. aprila u Španiji, dok će drugi meč biti odigran dva dana kasnije.

BONUS VIDEO Panter i Lesor vode navijanje nakon pobede Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar