photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Mnogo problema u ekipi.

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.45 igraju protiv Valensije u okviru 11. kola Evrolige.

Željko Obradović je naglasio koliko je to važan meč za ekipu.

PROČITAJTE JOŠ

„Utakmica protiv Valensije je izuzetno važna za nas, kao i svaka u Evroligi. Pametni ljudi uvek izvlače pouke. U poslednjih sedam dana smo imali tri izuzetno teške utakmice protiv timova koji su favoriti za Fajnal for i protiv Crvene zvezde koja je uz poštovanje svih drugih timova, naš glavni konkurent u ABA ligi“.

On se osvrnuo i na probleme u ekipi.

„Bilo je dosta dobrih trenutaka ali je bilo i veoma loših. To je ono o čemu smo pričali, probali da reagujemo na treningu i probaćemo da reagujemo protiv . Problem je što posle utakmice u Madridu praktično nismo ni na jednom treningu imali Lesora koji je imao veliku želju da pomogne timu ali su se posledice toga što nije trenirao osetile. Sve to itekako utiče na plan i pripremu utakmice jer ako imam samo tri visoka igrača na treningu, pokušavam da uključim nekoga od spoljnih igrača da tu poziciju pokrije“.

Obradović je potom govorio i o meču sa Valensijom

„Igramo na domaćem terenu, ja sam pričao igračima da izbiju iz glave da li igramo u Beogradu ili van Beograda, ali činjenica je da ovde imamo vetar u leđa od naših navijača i nadam se da će to tako biti i ovaj put“, izjavio je Obradović.

BONUS VIDEO Vlahović: Sve što se priča su gluposti i nebuloze

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar