Željko Obradović Partizan vs Anadolu Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaši Partizana doživeli su težak poraz na gostovanju Barseloni u okviru 25. kola Evrolige od Barselone rezultatom 94:76.

Partizan sada očekuje grčevita borba za plasman u plej-in, a vidno nezadovoljan posle meča bio je i trener crno-belih Željko Obradović.

On je u razgovoru sa novinarima na španskom jeziku odgovorio na pitanje šta je falilo Partizanu za trijumf.

PROČITAJTE JOŠ

„Mi smo tri četvrtine igrali dobru košarku iako je početak drugog dela bio loš. Ne razumemo igru kako treba i imamo problem cele sezone da pravimo faulove kad nismo u bonusu i to je problem koji nas prati od početka iako stalno pričamo o tome. Pokušavam, pričam o tom aspektu u igri, ali nismo sposobni da to razumemo. Barselona je uz to sjajan tim koja igra tečno u napadu i dali su lake poene iz kontranapada gde mi nismo znali ko koga treba da brani.“

Usledilo je pitanje španskog novinara koje je prilično iznerviralo srpskog stručnjaka. Zanimalo je Špance da napravi poređenje Barselone od prošle sezone kada je trener bio njegov prijatelj Šarunas Jasikevičijus i sada kada je na klupi Rođer Grimau.

„Imaš ti dovoljno vremena da razmisliš o ovom pitanju i da daš neki odgovor? Neću da ti odgovorim na ovo pitanje. Barselona i ove i prošle sezone igra odlično i kandidati su i za Fajnal-for i za titulu prvaka Evrope. Isto je bilo i prošle sezone. Mi pričamo o Barseloni. Šta je njihov cilj Da li ima nešto drugo? Hoće titulu u svakom takmičenju, jednostavno je.“

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar