Foto: Youtube/Printscreen

Neobična scena.

Košarkaši Partizana nisu uspeli da savladaju Baskoniju na gostovanju u okviru šestog kola Evrolige nakon što je španski tim bio bolji posle dramatične završnice rezultatom 85:84.

Željko Obradović nije bio zadovoljan posle meča, a videli smo i jednu neobičnu scenu na konferenciju za novinare.

PROČITAJTE JOŠ

„Dobro veče svima, očigledno je da smo i mi mogli da dobijemo meč, ali nismo, moram da čestitam protivniku na trijumfu. Imam taj osećaj da smo mi izgubili meč. U prvom poluvremenu smo imali problem sa njihovim ofanzivnim skokom, to smo kontrolisali u drugom delu, ali je na kraju ofanzivni skok odlučio meč“,ekao je Obradović na engleskom i sačekao da to bude prevedeno na španski.

Kada je čuo prevod, zaustavio je sve.

„Nisam to rekao! Ako hoćete, možemo da pričamo na španskom, na kasteljanskom – nasmejao se Obradovićpa ponovio šta je tačno rekao i dodao da su “doneil imnogo loših odluka u napadu u završnici meča”.

Usledila su pitanja na španskom baš o toj završnici.

„Ne možeš da pričaš o kontroli kada gubiš lopte tako. Ulaziš u četvrtinu sa prednošću, treba glava da bude hladna, da donosiš dobre odluke, umesto toga gubili smo lopte i zato smo izgubili na kraju“.

Istakao je da na njegovu ekipu nije uticala promena trenera u Baskoniji i dolazak Duška Ivanovića.

„Nije, imaju novog igrača koji može da pomogne ekipi, radili su ono što smo očekivali. U drugom delu smo imali kontrolu, ušli smo u poslednju deonicu sa šansom da pobedimo i to lakše, ali smo donosili loše odluke. Čestitam Baskoniji, uradila je ono što treba. Mi smo gubili lopte i to je to“, zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar