EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Košarkaši Partizana odigrali su jednu od najlošijih utakmmica u Evroligi ove sezone, te su poraženi od Armanija iz Milana sa 76:62.

Svoje utiske nakon meča izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

„Pričali smo na poluvremenu o napadu pre svega. Napadački uopšte nismo igrali kako treba, trebalo je da igramo dosta agresivnije. Zasluženo je pobedio tim iz Milana“, započeo je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:

Ofanzivno Partizan nije bio ni blizu svog uobičajenog nivoa ove sezone.

„Čestitam Milanu na pobedi, igrali su veoma agresivno. Ovo je ofanzivno bila naša najgora utakmica, i zbog agresivnosti Milana i zbog naše spore igre. Lako je razumeti zašto smo izgubili, imali smo osam asistencija i čak 18 izgubljenih lopti. Poslednja četvrtina je odlučila sve“.

Ništa Partizanu nije polazilo za rukom ni sa jedne strane terena, pogotovo u drugom delu.

„Imali smo previše grešaka u odbrani, previše ‘praznih minuta’, posebno u trećoj i četvrtoj deonici. Nedostajalo je koncentracije, energije, nismo našli odgovor. U napadu smo bili baš loši. Čak i kada bismo odigrali dobru odbranu, nije bilo rešenja u napadu“.

Otkrio je Obradović i šta je nedostajalo u igri.

„Nedostajala je energija, igrali smo mnogo sporo, kretanje lopte, kretanje bez lopte, nismo igrali svoju igru. Zato sam i rekao da je ovo najgora naša napadačka utakmica ove sezone.“

Zahvalio se rivalu na predivnoj atmosferi u Milanu.

„Još jedna stvar, želim to da kažem. Hoću da se zahvalim Milanu i mom prijatelju Mesini na svemu što su pokazali meni i nama ovde i poklone koje smo dobili. Ambijent je bio predivan, hvala našim navijačima koji su došli kao u Bolonji, kao i pristalicama Armanija koji su napravili sjajan ambijent“, zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO Koš za rubriku „verovali ili ne“ za nevericu navijača i igrača Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar