Nikola Milutinov, sadašnji centar Olimpijakosa i bivši as Partizana, dočekan je u Beogradu zvižducima što je i sam prokomentarisao.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Olimpijakos je sa 74:69 savladao Partizana u 32. kolu Evrolige, a bivši centar je dočekan zvižducima, iako mu je Partizan pripremio prigodan poklon. Na dresu je uz prezime igrača stajalo i „dobro pamtim sve“.

Ipak, navijači Partizana su bolje zapamtili ono što se desilo u Atini kada je Milutinov previše burno slavio pobedu.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog toga je dočekan zvižducima.

„Jeste, hoću da se zahvalim Partizanu na poklonu, znači mi to, proveo sam prelepe godine ovde, da nije bilo Partizana, ne bi bilo ni mene. Jedna zahvalnost klubu. Što se tiče navijača, s neke strane razumem zvižduke, ne osećam nikakvu, ne osećam ništa loše prema njima, verujem da je to zbog Olimpijakosa, možda nešto što sam uradio na prvoj utakmici. Uvek sam se trudio da pobedim, kad igram sa rođenim bratom, uvek idem na pobedu. Uvek ću se truditi da dam sve od sebe za klub koji igram i pobeda mi sve znači“, rekao je Milutinov za „Sport klub“.

Najavio je da na njega može da računa selektor Svetislav Pešić za Olimpijske igre.

„Jeste, pogotovo posle prošle godine, imali smo atmosferu, jedva sam čekao da se ponovo skupimo, da igramo svi zajedno, atmosfera je bila neverovatna, čekam leto da dođe i da se okupimo, bilo je uživanje, nadam se da ću biti zdrav i da ću biti tu ovog leta“, rekao je centar.

BONUS VIDEO Navijači zvižde i vređaju Milutinova u Areni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare