Foto: Starsport

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica vratio se na teren posle duge pauze zbog povrede.

Bjelica takmičarsku košarku nije igrao od prošle godine, pošto je mesecima vukao povredu lista.

PROČITAJTE JOŠ:

U petak je zaigrao protiv Virtusa iz Bolonje, upisao je po dva poena i asistencije uz jedan skok u ubedljivoj pobedi Fenerbahčea 104:72.

S obzirom na to da ga nije bilo više od pola godine, Bjelica, koji je prošle godine uzeo titulu u NBA ligi sa Golden Stejt Voriorsima, podelio je emocije sa svojim pratiocima.

„Prošla noć je bila jedna od onih momenata koje ću zauvek pamtiti. Hvala svim navijačima Fenerbahčea što su stojeći aplaudirali i zagrejali mi srce. Prošlo je osam godina otkako sam poslednji put stao na teren, a dočekali ste me i učinili da se osećam kao jedan od vas. Ovo je bio i uvek će biti moj dom, pa svima zahvaljujem, od onih koji su me podržavali, do organizacije koja je rešila da me vrati iz NBA lige, medicinskog osoblja koje mi je pomoglo da ozdravim. Nadam se da ću vam sve vratiti na terenu. Hvala vam“, napisao je nikad emotivniji Bjelica.

On je u NBA ligu otišao 2015. godine kao MVP Evrolige i u NBA je proveo prethodnih osam godina igrajući za Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt.

BONUS VIDEO: Svetislav Pešić – konferencija za novinare nakon Velike Britanije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar