Nemanja Nedović Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaši Crvene zvezde u utorak igraju meč protiv Žalgirisa u meču 13. kola Evrolige.

Zvezda je u prethodnih mesec dana, otkako je vodi Duško Ivanović nanizala devet pobeda u svim takmičenjima, od čega pet u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ:

Bek Nemanja Nedović je bio ključni faktor u nekoliko mečeva, uključujući i prošli protiv Partizana u Areni. Tada je dao trojku za pobedu, a sada je izneo neke od kvaliteta litvanskog tima.

„Biće sigurno tvrda utakmica, pratili smo ih malo pogledali utakmice, čvrsti, igraju dobru obranu – jednostavno dobra ekipa. Neće biti lako, ali uz našu dobru formu, pomoć i podršku navijača, verujem da imamo sve preduslove da dođemo do dobrog rezultata. Radujem se najavama da će hala biti sutra puna, očekujem dobru atmosferu i jedva čekamo da ta utakmica počne“, rekao je Nedović dan pred meč.

Zvezda protiv ekipe iz Kaunasa igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu, a meč počinje u 19 časova.

Nedović se osvrnuo i na Kinana Evansa, jednu od okosnica trenutno desetoplasiranog Žalgirisa, koji u Evroligi ima po šest pobeda i poraza, baš kao i Zvezda.

„Recept je jednostavan: Branko Lazić i Stefan Lazarević. Imamo dosta recepata i igrača za protivničke najbolje košarkaše, ali sigurno da će i timska odbrana biti na visokom nivou što je potrebno da dođemo do pobede. Imamo samopouzdanje, imamo dobru formu, samo to treba da pretočimo u utorak na teren“, rekao je Nedović.

BONUS VIDEO:  Top 10 poteza 12. kola Evrolige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar