Foto: Starsport

Srpski košarkaš Nemanja Nedović nije pridavao značaj onome što je prethodilo trojci Nikole Mirotića u meču Crvene zvezde i Barselone.

Nije sporno majstorstvo Mirotića kojim je i pored solidne odbrane Filipa Petruševa pogodio tešku trojku za 84:84 i produžetak.

PROČITAJTE JOŠ:

Barselona je u dodatnih pet minuta uspela da savlada Zvezdu, koja je pobedu imala u džepu pred kraj regularnog dela meča.

Mirotić je prilikom prijema lopte, gazio aut-liniju, sudije to nisu registrovale, akcija je nastavljena, a trojka pogođena.

Nedović, uz Petruševa jedan od dvojice najboljih igrača Zvezde u tom meču, nije se osvrtao na to posle utakmice završene 99:94 za Barsu.

„Veliki košarkaši pogađaju velike šuteve. Uvek je zadovoljstvo, Nikola. Idemo dalje“, napisao je Nedović na društvenim mrežama.

On je posle meča razmenio dresove sa Mirotićem, koji je i sam ostao u šoku kad su mu novinari pokazali da je zaista gazio u aut.

Prokomentarisao je tom prilikom da suđenje na takvom nivou takmičenja ne bi smelo da bude ovakvo i pitao: „Kako posle navijači da ne zvižde sudijama“.

BONUS VIDEO: Mirotić u šoku sto je gazio liniju, velika podrška narodu na Kosovu i Metohiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar