Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Zvezda je podelila odličnu vest sa navijačima pred evroligaški derbi sa Partizanom u četvrtak od 20.30.

„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12.kola Evrolige“, stajalo je na početku saopštenja Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Očekuje se više detalja, a sad je još jednom apelovano na navijače da ne bude incidenata.

„Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

Ovom prilikom, KK Crvena zvezda još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata.

Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12.kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata“, stajalo je u saopštenju sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde u transu protiv Makabija

Komentari

Svi komentari (1)