Foto: Printscreen Sport klub

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović otkrio je šta je pomislio u poslednjem napadu svog tima.

Zvezda je u derbiju 12. kola Evrolige pobedila Partizan sa 76:73, a upravo je Nedović svojom trojkom na dve sekunde pre kraja rešio meč.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan nije uspeo da uradi ništa za preostale dve sekunde, Nedović je meč završio sa 20 poena, ali sa samo jednim pogotkom iz sedam pokušaja van linije 6,75 metara.

„Verovao sam u sebe, verujem u sebe uvek i jednostavno kad sam video da Luka prodire, molio sam boga da mi je doda, jer sam imao dosta prostora da se namestim i da je šutnem lepo. Hvala bogu ušla je i sad samo da nastavimo. Ne smemo da poletimo, moramo sad nogama da budemo na zemlji i da nastavimo da pobeđujemo“, rekao je Nedović posle dramatične utakmice.

Vildoza je pre te asistencije na bok za Nemanju, i sam ubacio dve trojke kojima je vratio Zvezdi egal, iako je na tri minuta pre kraja zaostajala šest poena i bila pred porazom.

„Šta mogu da kažem, ovo je najbolji osećaj ikada, zasigurno. Boriti se ovako kako smo se borili, u atmosferi poput ove, to je neverovatno. Iskoristili smo to. Nisam pogodio ništa spolja tokom cele utakmice ali sam bio siguran da ću pogoditi poslednji. Velika pobeda za nas i nastavimo ovako“, istakao je Nedović.

Odgovorio je i na prozivku Matijasa Lesora, koji je Budućnost nazvao „predjelom“, za ono što je video kao „glavno jelo“.

„Čuo sam da ljudi kažu kako je trebalo da budemo glavno jelo danas, ali izgleda da nismo bili ukusni. Nismo danas izgledali dobro, ali smo nastavili da verujemo i mislili da ako ostanemo tu blizu, da možemo da preokrenemo. Na kraju je Luka ubacio dva velika šuta, imao je asistenciju, odigrali smo dobre odbrane i pobedili“, zaključio je Nedović.

BONUS VIDEO: Slavlje navijača Zvezde nakon trojke Nedovića za pobedu protiv Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar