EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Svi žele da se tenzije smanje, a situacija reši na najbezbolniji način za obe strane

Francuski centar Matijas Lesor oglasio se nakon skandala u Madridu u kom su učestvovali igrači Partizana i Reala.

Meč u Madridu u okviru četvrtfinala Evrolige nije završen, prekinut je na minut i 40 sekundi do kraja, jer su svi igrači bili isključeni zbog tuče. Partizan je slavio sa 95:80, ali je tuča igrača ostala kao najveći pečat. Geršon Jabusele, krilni centar Reala bio je najagresivniji, a Lesor je otkrio da je razgovorao sa njim nakon meča.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ono što se sinoć desilo je vrlo loše i ne predstavlja pravu ličnost ni mene, niti bilo kog mog saigrača! Svi smo reagovali u afektu i svesni smo grešaka koje smo napravili u takvoj situaciji. Pričao sam sa nekoliko igrača Reala, posebno sa Geršonom, koji je takođe svestan šta je uradio i koji me zamolio da se izvinim Danteu. Stvarno mu je žao što je povređen u gužvi. Osim toga, molim i naše navijače u Beogradu, koji su cele sezone bili sjajni i koji su pokazali da su nezamenjivi i da imaju stav za primer, da nastave na isti način i da ne urade ništa da situacija ne eskalira, već još jednom da pokažu svoju ljubav za ovaj klub“, napisao je Lesor.

Jabusele i Lesor su saigrači u reprezentaciji Francuske, stoga i nije čudno što su o svemu popričali.

Partizan i Real sastaće se opet u utorak od 20.30 u beogradskoj Areni, a Evroliga bi pre toga trebalo da saopšti kazne za aktere skandala.

BONUS VIDEO Egzumovom ocu ne daju da dođe do svlačionice Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare